Varmt välkommen Erik, ny Filialchef i Nyköping

Varmt välkommen till oss Erik, så kul att du är nu är en del av vårt team på El och Säkerhet. Vad var det som fick dig att tacka ja till rollen som vår nya Filialchef och Marknadsutvecklare i Nyköping?

- Jag fick en väldigt bra känsla från den allra första dialogen. Samtidigt befinner sig Nyköping lokalt men också resten av Sörmland i en väldigt spännande tidsperiod med mycket utveckling där några av våra kärnområden el-, energieffektivisering och säkerhet står högt på agendan. Ett företag som El & Säkerhet med all den kompetens som företaget besitter tillsammans med dess lokala förankring gjorde det hela för intressant för att inte tacka ja.

Det glädjer oss. Vad ser du fram emot i din nya roll?

- Dels få lära känna alla nya människor, dels vara en bidragande faktor till den lokala och regionala utvecklingen inom el- och säkerhetsfrågor som där våra kompetenser kommer till sin rätta.

Vilka erfarenheter tar du med dig från din tidigare arbetsplats? 

- Att det finns en stor hunger inte bara inom vår bransch utan rent generellt att utveckla och arbeta mot mer hållbara lösningar. Sen var det här närmst lite speciella tider med allt vad pandemin innebar. Något som till viss del tvingade fram nytänk, förnyelse, öppenhet och förändring – men med ett prestigelöst mindset kan man komma långt, det tar jag med mig.

Inspirerande! Så om vi lägger jobbdelen åt sidan, hur spenderar du helst en ledig dag? 

- Jag har 3 barn i intervallet småbarn till skolålder så de ”lediga dagarna” är rätt så familjeanpassade allt som oftast. Men jag älskar mitt hem och området vi bor i så min fru och jag promenerar gärna oavsett årstid, jag tycker i överlag om att spendera dagarna utomhus så ofta är vi ute på tomten allihop och fixar och donar. Finns det något inslag av sport som åskådare är det inte fel heller.

Återigen varmt välkommen Erik, vi ser fram emot att växa tillsammans med dig.