Projektledare El & Entreprenad

Drivs du av att leda spännande projekt inom el där du blir en viktig spelare i en lokal filial med hela Sörmland som din möjlighet? Vill du bidra till denna högst utvecklande region? Är du sugen på nya möjligheter eller kanske redo för nästa steg?

El & Säkerhet Sörmland söker nu en Projektledare med inriktning på entreprenad som självständigt kommer driva projekt och kunddialoger främst i Nyköpings närområde men med möjliga uppdrag i hela Sörmland. Som Projektledare arbetar du främst med installationer inom ombyggnads och nyproduktion. Kunderna finns inom både offentlig- och privat sektor, alltifrån vård till industri.

Till vardags arbetar vi med installationer och löpande service och då främst inom tjänsteområdena Service, Entreprenader, Inbrotts- & Brandlarm, Lås- & Passersystem, Fiber & Nätverk. Med en ansvarsfull roll följer också ett ansvar från oss som arbetsgivare i att vidareutveckla dig som individ. Därför kan nya kunskaper exempelvis komma genom Instalcoskolan eller andra utbildningsmöjligheter förenligt med din roll.


Dina arbetsuppgifter
Som Projektledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för hela projektgenomförandet. I rollen driver du kunddialogen, arbetar med affärsutveckling och ansvarar för ekonomi, tidsplan och uppföljning av projekten.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.

 • Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning
 • Arbetsleda montörer och resurssätta projekten
 • Kalkylering
 • Ansvara för ekonomi och tidsplan
 • Ansvarig kontaktperson mot kunden i avrapportering och uppföljning
 • Vidareutveckla kundrelationer och arbeta med försäljning mot både befintliga och nya kunder


Din bakgrund
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du har arbetat som projektledare inom el alt. är du utbildad inom el och/eller har motsvarande yrkeserfarenhet. Utöver detta ser vi gärna följande egenskaper/erfarenheter:

 • Entreprenadjuridik behärskar du väl.
 • Kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt.
 • Erfarenhet av teknisk försäljning ses som meriterande.
 • God datorvana.
 • B-körkort är ett krav.

I rollen är det viktigt att du är utåtriktad och nätverkande. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Är du tydlig och konkret, har en förmåga att få med dig människor och är duktig på att bygga relationer såväl internt som externt är det av värde. Vidare har du god förmåga att organisera, planera och genomföra ditt arbete.


Om El & Säkerhet Sörmland – Sörmlands mest lokala elektriker
El & Säkerhet Sörmland är en del av Instalco vilket innebär att vi kan erbjuda ett brett tjänsteutbud till marknaden. Som företag brinner vi för det lokala och det är något som vi också vill förmedla genom att vara ”Sörmlands mest lokala elektriker” – något som vi bl.a. visar genom att engagera oss i det lokala föreningslivet. På El & Säkerhet Sörmland får du ca 130 medarbetare men jobbar ibland med kollegor från hela Norden – i större projekt, totalt har Instalco ca 6 000 anställda.

”Sörmlands mest lokala elektriker” betyder att vi vill vara en del som bidrar till en positiv utveckling i regionen som vi lever i – inte bara på arbetsplatsen utan också vid sidan av. Vill du också vara det?


Övrigt
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsort: Nyköping
Tjänsten är förlagd dagtid, måndag till fredag.


Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta HR-ansvarig, Carina Fransson tfn 079-06 30 931 eller mail, carina.fransson@elosakerhet.se.

Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag.


Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information vänligen kontakta:

Erik Johnsson, Filialchef Nyköping, E-post: erik.johnsson@elosakerhet.se

 • Stad
  Nyköping

 • Kompetensområde
  Projektledare, El, Entreprenadjuridik, Inköp, Samordning, Dokumentering, Proaktivitet

 • Ansök