Säkerhetstekniker

Är du en passionerad Säkerhetstekniker med ett hjärta som klappar för teknik och problemlösning? Är du redo att gå med i vårt grymma team där nyfikenhet och en positiv inställning är lika viktiga som din tekniska expertis?

AB El & Säkerhet Sörmland letar just nu efter en ny kollega till vårt säkerhetsteam – någon som brinner för att leverera kvalitetstjänster och vill vara en del av ett företag där kunskap och utveckling står i centrum.

Vi arbetar med passersystem, brandlarm, inbrottslarm och kameraövervakning för att skapa säkra och smarta lösningar för våra kunder. Hos oss är det inte bara ett jobb – det är en möjlighet att växa, både professionellt och personligt.

Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet och en teknisk utbildning i bagaget. Det är inget måste men om du dessutom kan visa upp kunskaper inom ASSA ARX, Galaxy, Aptus och Axema så är det mer än välkommet!

Vi är ett gäng på ca 125 fantastiska medarbetare som sträcker sig över Katrineholm, Flen, Nyköping och Eskilstuna – Sörmland. Välkommen till ett team där din passion för teknik och din förmåga att lösa problem inte bara uppskattas utan också uppmuntras och utvecklas.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag och låt oss tillsammans göra skillnad i säkerhetsvärlden!

Övrigt
Omfattning: Heltid
Provanställning: 6 mån
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsort: Nyköping
Körkort: B, manuell växellåda
Utdrag ur belastningsregistret kommer utföras innan en anställning

För ytterligare upplysningar kontakta
Fredrik.Eriksson@elosakerhet.se eller patrik.yltin@elosakerhet.se

Ansök senast 240130 till
AB El & Säkerhet, Västgötagatan 18, 641 36 Katrineholm eller via mejl till jobbansokan@elosakerhet.se

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

E-post: info@elosakerhet.se

  • Stad
    Nyköping

  • Kompetensområde
    Säkerhet

  • Ansök